21 mar. 2009

mamiferul......GAINA

                  Cred ca se intampla ceva ciudat. Imi e dor de mine in varianta vesela,multumita,fericita. Pe care atat de putini o stiu. Eu una aproape ca am uitat-o.                   Realitatea e cinica. De ce in unele momente avem nevoie de imposibil pentru a fi fericiti,cand ar putea fi la doar o intindere de mana distanta? Prea suntem fiinte schimbatoare. Ce ne-ar face sa zambim azi nu mai are nici o valoare peste 2 zile. De ce? Timpul asta a inceput sa treaca mult mai repede...nu ne mai lasa in treburile noastre.                    O sa ajung sa vad lumea ca o ograda plina de gaini. Mie imi plac gainile. Asta nu inseamna ca imi plac si oamenii. Gainile ar manca si piulite daca le-ai da. Prea putina lumea apreciaza pasarile astea cu pene si aripi....si carne usoara si gustoasa. Oamenii nu au nici unul dintre aceste ultime 3 elemente. Totusi...seamana atat de bine cu ele,fiind capabili sa creada orice le-ai spune,doar pe simple motive....Gainile mananca paine repede pentru ca le place. Oamenii sunt fericiti atunci cand cred ceea ce aud si le si place.oamenii sunt capabili sa creada orice le verifica propria gandire.. Gainile astea nu sunt capabile sa mearga mai departe de aparente. Gainile umane nu scurma niciodata. Sunt facute sa ramana la suprafata...sa nu se innece. Tocmai de asta...deabia astept sa ma fac bine si sa ma duc in piata...poate o sa mai gasesc pui mici si pufosi de gaina....sa imi mai iau si eu 2.... Ma amuz teribil legat de numele lor=)).                  Iar nu imi e somn.                   Sa nu uit de perla spusa de mine acum....22 de zile o ora si 19 minute:))(momentan) .......GAINA ESTE UN MAMIFER. Un lucru e sigur....in momentul ala nu ma gandeam la gaina...:))=))si totusi.....daca ma refeream la gaina umana....

            Oficial....postul asta e cel mai fals din blogul meu.cred.pana acum.

            Nu imi e dor de mine. Nu sunt o depresiva ca nici sa nu mai stiu cum era cand eram vesela. Lumea nu e o ograda. in rest...nimic. M-am contrazis singura. Merge.

4 comentarii:

Hubba Bubba spunea...

mah romina se vad de la o posta k efectele statului aksa st dezastroase=)))ai ajuns sa aberezi ca oamenii sunt un fel de gaini:)))ma uimesti..si nu in bine..stiu caci consideri ca tu esti buricu pamantului desteapta desteptelor si restu nu iti ajung nici pana la deget...te-as contrazice..da nici nu vreau sa imi dai dreptate...nu am nevoie..stii cum e cu mintitul:)tu crezi omenirea asta km proasta..nuj dak postul ma face sa rad sau tu ma faci sa rad...o sa fii dezamagita de propriile valori..asa cum ai fost si inainte:)si dak nu poti concepe renuntarea..o vei face candva:)

Hubba Bubba spunea...

se vede*
stiu caci tu consideri ca*

Andra Irena spunea...

in primul rand am ramas socata sa avd cat de scurt e postul=)) ehh..nu ma asteptam la cateva randuri din partea ta
in al doilea rand..ai nevoie urgenta sa iesi din casa sa ti se aeriseasca putintel creieru..in rest...e bn:))

Romina spunea...

si eu simt nevoia sa ies din casa...