17 mar. 2009

Imortalizare

                  Ei bine. Camera se invarte. Jimi danseaza pe pat. Iar eu incerc sa ascult ploaia. Ma strangea o gheara asa de rau de cap incat am oprit pana si guerilla. Picioarele si mainile imi sunt inghetate,iar restul corpului se simte si el ca naiba,poate din cauza febrei. Ochii sunt cam afectati ...ii simt intr-o oala ce da in clocot. E totusi bine aici in pat,sub pilota. Macar nu mai am senzatia frig-cald.care se caracterizeaza prin combinarea frisoanelor cu stari de caldura accentuata. As fi vrut sa iau un nurofen de raceala si gripa...doar ca nu mai am decat unul,si imi trebuie maine cand voi face o alta vizita doctoritei. Nu am mai avut chef nici macar sa ma dau cu crema,plus ca buburuzele astea adorabile ma umilesc psihic,aducandu-mi in fata imaginea unui caine raios. Sau a unor oameni cu paduchi. Ma dor si muschii.aia de la gat,de la picioare si de la coaste. Ma misc cu incetinitorul,si parca o musca ar bea cu propriul pai viata din mine. Ma simt ca o leguma umana,si toata sperantele mele raman in ziua de maine,cand ma voi simti mai bine-cu certitudine.              Orele dinaintea luarii somnului sunt intotdeauna dubioase,dar acum sunt cam rele si din punct de vedere fizic. Cred ca o sa ma culc totusi. Voiam doar sa imortalizez o stare fizica proasta,pt ca celelalte sunt avute deja de toata lumea. Pentru emo e chiar tru sa fii depresiv. 0ricum nu mai vreau sa spun nimic,cu atat mai putin interesant. Noapte buna.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare rau ca nu te simti bine. Ca in aceeasi situatie sunt si eu. Sa te duci la doctor si sa-ti iei tratament. Eu nu vroiam sa ma duc si pana la urma s-a dovedit a fi mai grav decat o simpla raceala.

Take care!

Anonim spunea...

Nu stiam ca este atat de rau. Sper sa te faci bine cat mai repede. Eu am fost intr-o stare de...nici leneveala nu o poti numi. Sa speram ca trecem mai repede peste asta ca eu deja ma plictisesc acasa si astept sa ma intorc mai repede la serviciu (asta daca iti vine sa crezi).

Andra Irena spunea...

opaaa...romina este bolnavioara si eu nu stiu...mda..nasol moment...fa-te bn mai blondo..

Hubba Bubba spunea...

stiu senzatia..de cand aveam gripa:))si era kiar mai rau:))=)))

Unknown spunea...

am si eu gripa=)))..:(((((