29 iun. 2009

Frustratilor.

               Oameni frustrati. Sunt inconjurata de oameni frustrati. Incapabili tembeli sa aduca realitatea intr-o forma multumitoare. Dau vina pe un ghinion de tipul lui sherlock holmes,menit sa ii gaseasca intotdeauna. Oamenilor!!! Adunati energii negative! Trebuie sa fiti calmi....                MEREU calmi. Deoarece nimic nu merita(in afara de mine). Eu merit pentru ca doar pe mine ma am. Doar eu imi vreau binele si doar eu sunt calea de comunicare cu ceilalti. Doar prin mine eu traiesc. Doar eu am ca scop propria fericire si DOAR EU incerc sa o ating.               =))ah...nu spun ca trebuie sa fiti narcisisti. Trebuie sa invatati sa va iubiti. Singuri. Pentru ca ceilalti au lucruri mai bune de facut(serios acum,sigur ii intelegeti). Nu exista cale mai sigura de consolare decat deplina stapanire de sine. Gandeste asa atunci cand crezi ca esti singur si toti par veniti de pe alte meleaguri.,,Am alaturi de mine o persoana care ma cunoaste si imi vrea binele. Mai mult de atat. Ma iubeste si are ca tinta supravietuirea mea. Eu sunt aia(ala)!,,                Priviti avantajele intotdeauna. Aruncati o negura de nepasare peste imprejurimi. Fiti obiectivi atunci cand ati picat. Subiectivismul nu este prea bun nici pentru perioadele bune,dar atunci este permis. Cheia spre perfectiune este prin noi. Totul se face prin sine. Chiar si tu...esti facut din 2 parti. Minte si corp. nu ai suflet. Ai fost mintit! Esti o primata. Iar dragostea este ceva aparent real,dar in esenta ceva de neatins. Ceea ce vezi sunt doar insticte. Nu iubesti. Nu esti iubit. Nu suferi. De fapt,nu faci nimic. Uite. La aceasi intamplare se intampla aceleasi lucruri. Daca cineva moare. Toti au pareri de rau sau plang. Nu mai comentez cati o fac doar pentru ca trebuie,pentru ca E CAZUL SI MOMENTUL. Facem ceea ce am fost invatati. Nu incercam sa descoperim mai mult. De ce nu dam o petrecere pt ca se va naste sub o alta forma? De ce nu suntem capabili sa credem si noi in ceva?in halul asta de terminati suntem. Sau mai bine zis:-? SUNTETI? Nu imi place sa ma includ in auditoriu. In tot ceea ce faci trebuie sa folosesti capul. Dar TOT. Numai capul trebuie sa fie personajul principal in toate ecuatile tale. Doar prin el sufletul tau isi poate gasi mantuirea.(si aici ma refer la spirit).                  Ah...incerc sa te scutesc de latura mea filosofica....Dar simt nevoia sa iti spun noua mea viziune asupra iubirii. Cred ca o sa fac asta intr-un post viitor. Pentru ca nu mai am nici un chef sa vorbesc despre orice teorie posibila. Noapte buna. La mine,acum,e 3:00.    

Un comentariu:

Hubba Bubba spunea...

Imi plac idele astea care le-ai dezvoltat aici..adica da trb sa fii calm ca nu merita(mai putin pers ta- 99% valabil-exceptie fac emo sau alte tampenii dastea... si la fel si cu fericirea=)) )..si da fiecare ar trb sa invete sa ne iubeasca si daaa dasta nu n iubim unii p altii ptr ca stm prea ocupati..si cu ce?:)))adica juma din ele nu isi au rostu ma rog...frica asta de durere...
si nu e adv ca nu iubesti nu suferi..ba da..exista si lucruri nemateriale, care nu le vezi dar care le simti in care crezi..pai daca ne-am rezuma numa la ce vedem pai vai de capu nostru ce prosti am fi=)))..si da idealu ar fi obiectivitatea..dar totusi tie ti ar placea o viata fara sentimente bucurii si placeri?? poate ar fi bn sa fii obiectiv si sa fii fericir fara dureri..si TOTUSI daca nu cun durerea nu ai cum sa apreciezi fericirea=)))