22 iun. 2009

Cam mediocru...

                Nu. Nu imi e dor de tine. Pot spune doar ca simt lipsa a ceea ce stiam ca esti,a ceea ce eram.Recunosc ca traiesc bine si asa. As vrea sa mai continui fara sa stiu ca o sa ranesc. Dar stiu bine ca asa cum sunt eu. Asa cum esti tu. Totul ar fi un rau pe care ti l-as face. Poti considera ca esti indispensabil/a. Dar de ce sa te convingi de o asemenea minciuna?Nu ar fi oare mai bine sa accepti ca nu depasesti mediocritatea inconjuratoare?De ce sa incerci sa te mai supui momentelor de autoconvingere cand poti sa accepti?exista aparentele...mereu disponibile pentru orice doritor sa le imbrace. Ma rog. Poate ca aberez degeaba. O,tu suflet mult prea nobil ce nu te incumeti la asemenea josnicii. Ma pufneste rasul de subiectivismul cu care toti privesc viata. Iar ma rog. Tin sa anunt ca sunt curprinsa de un sictir profund. De o nepasare acuta. Simt ca nu am pe nimeni dar nici nu simt ca as avea nevoie de cineva.Momentan sunt plina de curaj:))un vis o sa ma tina pe linia de plutire multa vreme. Poate toata viata. Pana una alta. Treabuie sa mai spun ca emotiile si sentimentele pot fi controlate de minte si ca grijile astea cotidiene sunt atat de prostesti...Poate ca acum am ajuns si mai plictisitoare pentru cei ce citesc pe aici. Se datoreaza cursului de filosifie. Am chef sa ma las purtata de valuri sa vad unde ajung. De ce sa ma chinui sa ma gandesc ca o sa fiu disperata cand imi voi da seama UNDE AM AJUNS.? Nu are rost...in fond...sunt un vehicul...:))pentru sufletul meu nemuritor (logic).Si totusi...imi trebuie o pereche de sandale negre cu toc ortopedic de panza....de 10.

 

Bravo lor.(Pentru ca imi plac contrastele si limitele,ca nu-s mediocre.)

4 comentarii:

Hubba Bubba spunea...

Romina sincer deci cand mai ai stari dastea gen sictirita scrie un post ca asta mi-a placut foarte mult sincer..si parca am o vaga idee ca starea asta o ai mai des ca sa zic:)) daaar cum pe acasa nu prea treci mai greu cu scrisu..aa da stai e timp pana la 5 dimineata nu?=))):-j:))
nu o sa comentez prea multe ca nu am kef si siasa ma doare capu..asta cu oo tu suflet nobil m-a facut sa rad=)) si da asta cu subiectivismul asa e dar te include si pe tine..nepasare acuta?ft bine=))..hmm esti plina de curaj..adica vise si idealuri..astea te fac sa plutesti si da cand o sa te trezesti poate nu o sa iti placa ce o sa vezi..si da grijile cotidiene sunt niste cacaturi..ma rog asa pe scurt:))
ps: romina marcile eului liric
cam domina in postul asta ca si cele la pers a IIa de altel=)))

Hubba Bubba spunea...

de altfel*
si nu cred ca mi se pare mie=)))):>

Romina spunea...

ai inteles gresit de data asta:))crede-ma!

Anonim spunea...

:)) ce coincidenta ..si pe mine ma doare capu....sinu cred ca are legatura cu postu..dar deja toate coincidentele ma sperie..oricum la cate sunt de comentat la postu asta....mai bine spun ...decat ...nimic...sau "nimic"