7 aug. 2009

Ai uitat?

              O sa plec. Dar nu o sa raman acolo. Inca nu am plecat,dar ma gandesc deja la momentul intoarcerii. O sa imi fie dor de tine. Dar tu oare imi vei simti macar un pic lipsa? Macar un pic?                O sa trebuiasca sa invat sa respir la sute de kilometrii de tine. Nu cred ca o sa imi placa...mai mult. Sunt sigura ca o sa imi displaca!                 Dar tu o sa te distrezi. O sa uiti ca exist si ai sa cauti ocupant al postului ce momentan in detin eu. Si nici nu iti va fi rusine. Si nu voi fi nici eu acolo sa iti spun sa iti fie. Nici tu nu vei fi langa mine sa ma asculti,nici sa ma auzi macar. Si o sa te strig atat de tare pana cand,fara suflu,voi auzi in a mea minte raspunsul glasului tau. Voi zambi usor. Apoi o sa incerc sa deschid ochii. Dar pentru ca nu pot vreau doar sa te intreb de ce nu mi-ai raspuns mai devreme....de ce nu mi-ai raspuns mai devreme?                Erai ocupat....am inteles. Ma scuzi tu ca te-am deranjat. Vad ca vrei sa te intorci. Ce spui tu? Ca era frumos acolo?aha...ma bucur sa aud asta...aud si ca te-ai simtit bine...Hai ca nu e nevoie sa iti ceri scuze pentru ca ai uitat ca exist. Nu e nimic draga. Hai stai linistit... pana la urma ce conteaza? Nici tu nu sti de ce te scuzi atat...poate ca vrei sa te acuzi...Am inteles draga. Tot. Se mai intampla....celor ca tine...Mie nu o sa mi se intample niciodata. ah...ai uitat si ca sunt specialista in toate domeniile?doamnisoara Romina? Acum chiar e cazul sa iti fie rusine....                Dar vad ca nu iti e. Ai ochii mari atintiti spre mine. Si un zambet ingaduitor ce imi spune ca ma ierti,daca si eu te iert,chit ca nu as avea pentru ce. Gresesti! E destul ca nu m-ai convins cum e adevarul. E urat pentru ca nu mi-ai aratat tot. Vezi tu....                   Unele lucruri sunt facute sa nu isi gaseasca niciodata o limita. Si daca tu o sa tii minte asta,eu nu voi fi nevoita sa te intreb daca ai uitat. Ai uitat?

3 comentarii:

Hubba Bubba spunea...

hmmm..posturile tale imi plac din c in ce mai mult:))

NimicNormal spunea...

imi place blogul tau. felicitari pentru talentul de a scrie, pentru ca nu toata lumea il detine si trebuie apreciat acest lucru. te astept si pe la mine cu o vizita

Anonim spunea...

ooff iarasi imi vine sa scriu...dar..la asta cu strigatu..nu pot sa cred...dar oricum nu esti singura care striga .....ROOOOOOOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (dap acolo e nimic ..pt ca sunt prea multe de strigat..oricum sper sa le auzi..chiar daca sunt "nimic" sau poate doar nimicuri...mici mici nimicuri)