25 mai 2009

Interpretare?

             Am spus unor persoane o informatie. Era ceva care pe mine m-a bucurat teribil,poate din cauza ca era chiar indeplinirea unei dorinte mari ce s-a pastrat in stare latenta,iar acum ca se infiinteaza,a revenit la viata. 

          Prima persoana care a aflat  m-a privit mirata si a spus:,,Si ce te bucuri asa?Calmeaza-te!,,:))(persoana de sex masculin mai mare cu 5 luni si 6 zile decat mine)

             Au urmat fulgii. Irina:,,poftiiiiiiiiiiiiiiiiiiim?????tu vorbesti serios????????cat de tareeeeeeeee,,

               Rux:,,O Doamne.Dar ce a apucat-o?,,

               Andra:,,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,(sa mentionez ca asa facea pe strada...nu stiu cat de tare...dar oricum,cel putin la telefon s-a auzit tare:)).

              Marea veste suna cam asa:SE MARITA SORMEA!!!!=))Diferenta de varsta dintre mine si ea este de 8 ani 10 luni si 24 de zile:D:)).

              Dimineata(adica pe la 11-12) zilei de duminica am auzit-o pe mama vorbind(tare)la telefon. Mi-am dat seama cu cine se conversa. Era ,,cuscra,,. As putea sa jur ca am auzit ceva de logodna,dar am aflat ca nu despre asta era vorba. In decembrie,Claudiu si Bianca(Clau si Bibi)fac 8 ANI! de cand sunt impreuna. Nu stiu cum vi se pare voua asta...dar pentru mine....8ani inseamna foarte mult. 

                Relatia lor nu poate fi decat o dovada clara si vie! ca dragostea exista si ca,evident,trece peste orice bariere. Poate suna aberant,dar cred ca defectele ce ii faceau antipatici fata de ceilalti i-au facut sa se iubeasca intr-atat. Au si eu momente cand se mai cearta dar oricum...mi se pare ceva colosal sa iei decizia de a ramane cu o persoana(una singura)toata viata. Un act de renuntare...de curaj....sau de victorie?

               Am fost acum o saptamana in gradina botanica unde o groaza de proaspat insuratei faceau poze(nuntile se mutasera acolo). Era placut sa vezi ca lumea se iubeste...se casatoreste...si mai face si poze!:)). Dar totusi!!!Aici e vorba de sora mea! Si nu am decat una! Iar ideea ca se va casatori...si ca eu voi fi domnisoara de onoare m-a bantuit nu de putine ori in copilarie. Orice casatorie trebuie luata ca o triumfare a iubirii. Cred ca lumea nu intelege ca atunci cand unul dintre cei doi se hotaraste sa plece si sa il lase pe celalalt(pe motiv ca a gasit pe cineva mai bun,ca nu mai suporta...divorteaza)acea persoana nu se inseala decat pe sine. Inseamna ca nu a facut fata. ca a avut si va avea in continuare sentimente pripite. ma rog. ca este o persoana slaba si mizera.

             Revenind. 8 ani inseamna enorm. Pentru ca sunt 8 ani ai tineretii lor(deabia au terminat facultatea). Au reusit sa treaca peste o groaza de obstacole. S-au sprijinit reciproc si nu s-au inselat. De 2 sau 3 ani stau impreuna si au avut grija unul de altul. Toata relatia lor mi se pare fabuloasa. Prin rezistenta..prin ei.

              Se spune ca dragostea ne umanizeaza. Sunt perfect de acord. O casatorie fara dragoste este o subjugare fara sens. Oricum.

                 Eu. In calitate de sora a viitoarei mirese. Nu pot decat sa le doresc tot binele din lume...si sa fac tot ce imi sta in putinta pentru ca binele lor sa nu fie periclitat. Am scris acest post pentru a va aduce in fata exemplul clar al puterii iubirii. Ei sunt pentru mine dovada vie ca se poate! Cel putin pentru o vreme,datorita lor,eu am uitat de toate grijile si problemele mele...

                                                                                                      Logic...lor....

2 comentarii:

just_andra spunea...

deci postul asta este absolut geniaaaaal:X:X
stii ca m-am bucurat foarte tare..pentru ca mi se par amandoi simpatici..sorta este o dulce..iar claudiu este un baiat de nota 10...
cand ai zis de micile lor certuri..mi-am amintit faza de la tara de la tine..cu biscuiti sfarmati...a fost amuzant:))
ce pot sa spun...
in calitate de prietena a domnisoarei de onoare le urez sa aibe parte de multii ani de iubire..ca daca ea exista..restul vine de la sine:D

Hubba Bubba spunea...

andra mi-a placusi comentariul tau si postul rominei cu exceptii:acele exagerari ale tale:))ma rog:))..si andra sa stii ca nu e chiar asa roz adica nu cred sincer ca te-ai fi simntit prea bn sa fii in pielea lui claudiu atc la tara..dar da e u baiat prea cumsecade...iar ea intepatoare..dar s-au gasit si asta e important:))